Over Maaike Michon

Ede is een snel groeiende gemeente en om die groei tegemoet te komen en iedereen eerstelijnszorg te kunnen bieden, heb ik, met mijn gezin, besloten te verhuizen naar Ede en een nieuwe huisartspraktijk te openen!

Sinds 2014 ben ik huisarts, de afgelopen jaren heb ik veel in regio Ede gewerkt en ik voel mij hier thuis. Vandaar de keuze om hier “wortel te schieten”.

Voor mij is huisarts zijn het leukste wat er is: naast de medische kennis werk je altijd met mensen. Alle soorten mensen, van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking en van alle culturen. Mij verbinden met mensen, en te kijken naar WAT iemand heeft en ook WIE het heeft, vind ik een uitdaging!

Van nature ben ik iemand met een doortastende en pragmatische aanpak.

Sinds 1 oktober 2018 ben ik met mijn team, gevestigd in Medisch Centrum Veluwse Poort, aan de Eikenlaan 13 in Ede Oost. Het team bestaat uit vier huisartsen en u kunt bij één van ons een kennismakingsgesprek krijgen.